Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skitstöveln


Trevlig, ung, och solbränd

Sa han

Berlusconi…

Om han får vara kvar så

Efter nästa val


Säger det nog mer om italienare

Än vad vi vill veta….

Är det Il Duce s skugga

Som kommer fram

Den italienska stöveln

Verkar vara en riktig

Skitstövel…




Fri vers av LassO
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-24 08:06



Bookmark and Share


    MaryMo
Berlusconi är affärsman mer än politiker. Kan man driva ett land som ett företag? Jag vet inte...
men jag vet att italienarna är de som organiserat helvetet.
2008-11-24

  -Ulla Tilemo- VIP
Du förnekar dig aldrig LassO. Jag gillar din raka stil, och här gav du ju en känga (!) häpp....!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO