Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en konversation med mig själv, förstår ni.
jag har ju bara mitt pepparkakshjärta.




varför gråter du, pepparkakshjärtat mitt?

vännen, vad har hänt?

räcker inte sockret
längre till att täppa
igen alla hål som du själv
skapat i ditt pepparkakshjärta?

älskling, mår du inte bra?

helar inte pepparkakshjärtat,
när du dränker det med dina tårar,
som blivit söta på grund av honungen,
du ville rädda hjärtat med?

sötnos, varför vill du dö?

säger du att ditt,
pepparkakshjärta,
inte räcker till för att
försöta dina sura tankar?

men lilla vän,
gråt på,
för du förtjänar
att lida




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum