Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mormor är tokyoian jag heter scarlett

allt handlar om att tro
på olika saker olika
mycket och starkt och
tror man inte så är man
tråkigt dum och o-
intressant men

man kan inte alltid
bry sig om vad andra
tycker



jag tror inte på blommorna för
de vissnar framför mina fötter
och de pryder alla tomma gravar
deras knoppar ska göra något
vidrigt vackert säg mig vad är det
för jävla påhitt


jag tror inte på att det var bättre förr
eller att det var finare väder då eller
något sånt i den stilen för
man glömmer så lätt allt det svåra
när tiden gått för länge


jag tror inte på gud eller jesus
eller på några andra gudiga fån-
trattar eller på att någon ens kan
gå på vatten eller genom eld men
jag vet ni säger hörru du
det där är ju metaforer som döljer
sanningen

jag säger
säg mig då
sanningen
istället



jag tror inte på det skrivna ordet för
jag tror inte på människor och allt
ändras så fort ser du

där sprang en hjort
över vägen



jag tror inte på kärleken för
den tar slut och jag menar
every word av det och är inte
en drama queen eller en liten
ljuvligt svår dream heller nä
jag är ingenting mer än
vad jag är



jag tror inte att man växer
ju längre man lever för jag
är lika kort nu som för
flera år sedan och jag lever
ju hela tiden så
då borde jag ju växa


jag tror inte på så värst många saker
men jag tycker det vore kul att göra
en språkresa

till italien


jag tror förvisso inte på
italienare men

jag tror framförallt
inte


på dig









Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-24 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kanske skulle se om Lost in Translation, men nej, den har redan nått fram med sitt budskap, och det gör du också här i denna text som smälter som en nersvald kapsel ...
2008-11-27

  Burn
my name is scarlett
2008-11-25

  papessa
molto bene... mycket bra...gli italiani sono molto divertenti...italienarna är mycket roliga...se där nu fick du en liten språklektion.... säg till om du vill ha mer... bacioni....
2008-11-24

  Sideshow Bob
klockrent

otvättat ärligt
och en fet smocka i alla jävla trevlighetssökare

Combat!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP