Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack


ang. min tidigare förfrågan om en viss låt
till mina skrivarvänner så..

fick jag mer svar och respons än vad jag räknat med.
kul.

det är väl sånt man har vänner till.
hoppas jag kan hjälpa någon annan en annan gång.

---------------------------------------------------------

En Googling på titeln rättstavad och med rätt grammatik gav en hit på YouTube!

"you'll always find me in the kitchen at parties"

http://www.youtube.com/watch?v=LNam4C27noc

---------------------------------------------------------

nu har jag en ny låt på hjärnan
någon sjunger något om en alien

I´m a alien, I a little alien..

tror den handlar om en invandrare i new york
men jag är inte säker..

kanske vet du vilken låt jag menar?

---------------------------------------------------------

det där med musik är intressant..

det är svårt att förklara,
men jag finner mycket inspiration i musiken.
kanske finns det fler där ute som känner samma sak?

vill gärna höra andras tankar om detta




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 17:54



Bookmark and Share


  Obnoxious
Ja, utan musik.. vem vore jag då?
Intressant.
2008-11-26

  coffe
skönt att du fick tag i den..c
2008-11-25

  Thomas Strandberg
Visst är det Sting som sjunger:
"I'm an alien, I'm a legal alien,
I'm an Englishman in New York.."
Bra låt. Sting är bra målarmusik på vinyl, fast jag har bara skivan The Dream Of The Blue Turtle och några gamla Police-album från forntiden som jag nostalgispelar under målarpassen ibland.
2008-11-24

  Anders P VIP
"An englishman in New York" med Sting
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP