Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om trånga backar

om trånga backar
om hala backar
en viskning dör i mängden

en fot som snavar
en hand mot grus och aslfat
som om spikskor inte räckte
bryts en nagel eller två

jag har sedan länge
lagt den backen bakom mig

en rygg och ryggrad, inget mer




Fri vers av Benjamin Jakobsson
Läst 568 gånger
Publicerad 2008-11-24 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Benjamin Jakobsson
Benjamin Jakobsson