Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur förklar man




Hur förklar man för sitt hjärta
att hon har vunnit ditt hjärta
din varma kärlek

Hur förklarar man det för henne
när hon själv inte vet
hur hon vill ha det

Utan att känna sig som en
skadeskjuten kråka
som kippar efter luft

Hur förklarar man det för sig själv
utan att bli sårad
känna sig ensam, övergiven

Hur förklarar man för sig själv
att hon säger en sak men visar
med sitt sensuella kroppspråk
en helt annan sak

Utan att bli IDIOT

Alla frågor, förklaringar
som man söker svar på
förblir som ett enda stort eko
i mitt förbryllande
tänkande huvud

Men tack för allt, det lilla jag fick

Jag fick se med mina egna ögon
att du var helt underbar på alla sätt
om du bara viste vad jag saknar
ditt underbara varma leende

Varje gång jag blundar
så ser jag det framför mig
jag blir alldeles varm inombords

Men allt fylls av en sorg
en saknad efter dig hjärtat




Fri vers av JLindh
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-24 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh