Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?



Varför blev det
som det blev
mellan oss

För en kort sekund
trodde jag att vi hade
något fint på gång

Bland det finaste jag vet
att få känna värme, kärlek
av den som jag håller kär

Att få utvecklas tillsammans
att få dela allt mellan
himmel och helvete

Men allt jag har kvar är
mina underbara minnen
minnen av dig, min sorg

Min sista önskan här och nu
vore att mitt hjärta kunde
släppa taget om dig

Även de känslor som du
väkte inombords i mig




Fri vers av JLindh
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-24 20:01



Bookmark and Share


  Sanna 1
Du är en man,
Du är allt jag inte kan.
Är rädd för din stad,
men älskar den var dag.
vet inte vad som gör mig rädd,
kan bara inte fly utan att bli sedd.
Är "känd" i Norrköping,
och du påminner mig om nån,
som jag inte vet någonting om.
En man som jag en gång älskade,
men som bara gjorde mig svagare!!!!!!
2008-12-21

  friheten
Du har rätt:
"Bland det finaste jag vet
att få känna värme, kärlek
av den som jag håller kär"
2008-11-24

    lakrisfantomen
Håller med den som skrivit under mig, kärlek är svårt. fin dikt :)
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh