Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga tro, igen



Att få vara i närhet

av den som fått ditt hjärta

att våga tro på kärleken igen


Är mer brännande en någon eld


Att få kyssa varandras läppar är

känslans rörelse i ett magiskt ögonblick


Dess utsträckning är oändlig

i kärlekens vackra värld


Att få vara

i närheten av dig


Är värt mer än allt annat

få känna värmen av dig


Din närhet är obeskrivlig


Jag tänker på dig var stund

drömmer om dig











Fri vers av JLindh
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-24 22:13



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att våga tro och vara nära...sååå underbart poetat:-)
2009-05-25

    Ljusglimt
Du vackra!
Du värmer mitt hjärta och min frusna själ.
2008-11-24

    Willma
Vacker om kärlek<3
bra skrivet!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh