Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet


Det går en gammal man på vägen

grå kavaj, grårandiga byxor


Han har lite kutig rygg, ett ärrat ansikte

som visar att hans leverne har satt sina spår


Han tänker tillbaka på sina ungdomsår


Då han sökte meningen med livet

men nu är han bara gammal och grå


Men han har fått sin sinnesro

för han fann sin egen mening


Sökandet efter meningen

(med livet)




Fri vers av JLindh
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-25 00:02



Bookmark and Share


    Charlotte_08
Tänkvärd och bra skrivet.
-meningen med livet är att ge livet mening!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh