Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tog mina löften då tog du mitt hopp


du tog mina löften
då tog du mitt hopp

du kallar dig bror
men gömmer en kniv

ett hjärta av sten
blir ej levande så

dock är löftet givet
av en som är störst
som genomför allt
efter eget beslut

löftet han håller
i egen gestalt
det är fast förvarat
och kan ej fördärvas

det är han som för mig
och även dig
på trofasta vägar
utvalda av honom
ej dig och mig

oändliga trygghet
mitt bergfasta hopp




Fri vers av rebecca d
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-11-25 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d