Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är min sol!


Din själ!




Älskade!

Din själ lyser så starkt
så jag kan måla av dig på väggen

Fortsätt lysa älskade...fortsätt lysa!

Min själ behöver din!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 592 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-25 18:27



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Aaaaah men wow...haha dina ord bubblar ju!
Så skönt att läsa och som någon tidigare hade nämnt så är ju formuleringen:
"Din själ lyser så starkt
så jag kan måla av dig på väggen"
SUperbra :)
2008-12-08

  ~Leonardo~
som om själarna får näring av varandra...mycket poetiskt.
2008-11-25

  prinscess VIP
vad vacker
2008-11-25

  Bjarne Nordbö
Tvåsamheten så utmärkt beskriven.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand