Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är bäst?

Vad är bäst?

Finpoet
fulpoet
fjunpoet
strulpoet
skjulpoet
sprutpoet
finnpoet
filpoet
finkpoet
stinkpoet
skinkpoet
rinkpoet
hinkpoet
fullpoet
kastrullpoet
fullrullpoet
mullepoet
jarlkullepoet


kommer ni på flera poetsorter?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-25 19:10



Bookmark and Share


  Nattljus
haha, oj det var många ord!
kommer inte på några fler, fast det finns ju massor!
2008-11-25

  Mr Lindemann VIP
Hormonpoet
Getpoet
Östrogenpoet
Testosteronstinnpoet
Hajalagompoet
2008-11-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Nu har jag fått dagens största skratt. TACK, hm, försöker komma på några poetstilar....vad sägs om

skrattpoet
fnattpoet
nattpoet
skvattpoet
mattpoet
hattpoet
glattpoet
krattpoet
plattpoet
trattpoet
wattpoet (ljushuvud alltså)
svartpoet
kvartspoet
chattpoet
2008-11-25

    eva m h
Profetpoet kanske....
2008-11-25

  Regular
fetpoet
poeten som sket
retpoeten
smetigapoeten
schmutzpoeten
tokpoeten
pillerpoeten (min favvis)
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP