Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål mina vänner


Skål mina vänner


För nykterheten

och dess biverkningar


I en platonisk värld

där man har en

förkärlek till alkohol


Skål mina vänner


För ikväll har jag en

date med min vän


Vid namn Mr Laphroaig


Höjer ännu en gång

mitt väldoftande glas


Skål mina vänner








Fri vers av JLindh
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-25 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh