Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem älskar Vem?

Är det mannen som älskar kvinnan eller är det kvinnan som älskar mannen?




Fri vers av The Third Poet
Läst 464 gånger
Publicerad 2008-11-26 00:39



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
kanske ingen
2008-12-07

  Manal
BÅDA =)
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

The Third Poet
The Third Poet