Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader som jag hittade i en låda i jakten på en helt annan pryl. Skrevs 1991.


Som en röd tråd.......

Går den genom livet.
Den kämpar på för att överleva.
Den utsätts för hårda törnar och och prövningar.

Den ger ett rosa skimmer i början.
Den kan vara så vacker och öm.

Den kan anta många olika skepnader och former.
Den kan drabba människor, ung som gammal.

Den kan få människor att enas i fred.
Om de som styr öppnar sina sinnen.

KÄRLEKEN!





Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 12:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin!
2009-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror absolut inte att människans besudlade s k kärlek kan skapa fred.
Hos makthavarna finns bara utrymme för realpolitiska hänsyn, maktlystnad och profithunger.
Själva är vi likadana, fast insatta i andra sammanhang.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP