Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen fjäril

Jag är en vilsen fjäril
Lockas hela tiden
av den vackraste blomman
suger i mig dess doft
smak och färg
Flyger till nästa
som lockar på mig
med färg och doft
bjuder mig sin smak
Trodde jag hittat
min evighetsblomma
Nej, inte än
Jag lockas ständigt
av nya färger
former och dofter
Vinden som lockar
och förför mig
Endast höstens kyla
kommer slå mig
till marken
När evighetstiden
mött sitt eget slut




Fri vers av Annette Andersson
Läst 621 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 17:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbart vacker men såå sorgsen, nästan lite uppgiven.
Vi har nog alla eller de flesta en tendens att lockas av fel fjärilar....
2008-11-29

  anits VIP
Vackert och berörande och
målande skriver du här, fint
att läsa
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson