Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken vinter

vita snö flingor faller och läger sig på marken

Nu är Fröken Vinter här

vi har längtat

vi har väntat

mörkret är vår morgon och kväll

ljuset är vår förmiddag

allt blir mörkt

det blir kallt

det kommer Snö

ljusstackarna tänds i fönsteruterna

Vår vinter Vårat liv.











Fri vers av MrBeck
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-11-26 18:16



Bookmark and Share


    eva m h
Fröken Vinter är skön om hon är vit!!
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

MrBeck