Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rimrimramsa... nej, fy; skäms på mig...


SKAM


Skam över
dammiga råttor i skrymsliga vrår
Skam över
nariga läppar och slitet hår
Skam över
oklippta naglar på spretiga tår
Skam över
inristat sår
Skam över
huvud,
långt mer än jag når
Skam över
mig
som inte förstår
som inte går
Allt medan livet passerar
och skammen består.




Övriga genrer av enna
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-26 22:10



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Ja, vem har inte känt skam? Men du beskriver den med ord som få! Kram/Ammie
2008-12-02

  Miss Mod
Urbra, skrivet.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

enna