Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kommer, han kommer, han är på väg II


blås i shofar
blås i basun

se, han kommer
se, han kommer

på himmelens skyar
segerkransen i sin hand
åt alla slagna

åt alla som hoppas
på hans namn

en dag av tjocka
en dag av dimma

och hans fötter
och hans fötter

på vårt berg

Jerusalem
från evighet
till evighet
din brud

o, din trofasthet
o, din trofasthet

blås i shofar
blås i basun

se, han kommer
se, han kommer




Fri vers av rebecca d
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-27 09:38



Bookmark and Share


  Avila
Den var underbar tycker ja! En härlig påminnelse som ger en tröst till hela hjärtat! Vilken underbar dag det blir när vi får möta honom öga mot öga o se hela Hans majestät!!!
-Tack för den!
2008-12-02

  Bibbi VIP
Stort Grattis Ditte till "5 uppmärksammade texter"!!!
2008-11-28

  Michaela Dutius
Vilken jubeldikt- med all rätta- det jubel som kommer att möta Honom när Han sätter sin fot på berget har världen aldrig tidigare skådat.
2008-11-27

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt underbart Ditte.....
härligt ...
vilken dag det ska bil...
Hallejuja!!

ps. vi syns på skyarna...

applåd

kb
2008-11-27

  Eaglemountains VIP
blås i horn, blås i basun

Jo, så ska det vara när HAN kommer med segerkransen i sin hand .....åt alla som väntar .....Halleluja!
2008-11-27

  Bibbi VIP
Underbara verklighet!!!
Jag kan inte höra talas om denna så snart annalkande dag utan att gråta glädjetårar...
Tack för Din underbara beskrivning.
Applåd och bokmärke.
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d