Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?

Var är du.....
När jag inte kan sova?
När mitt hjärta gör så ont att jag inte kan andas?
När tårarna rinner ned för mina kinder?
Var är du då?




Övriga genrer av Ahhava
Läst 548 gånger
Publicerad 2005-10-27 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahhava