Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta farväl

Mötet blev laddat

smärtan lyser iskall i din blick

vad har du anat av mina ord igår kväll

hur har din natt varit?

Jag förstår att nu finns ingen återvändo

nu måste sanningen fram

de pillermariska ögonen har för stunden misst sin glöd

själens oro lyser rakt igenom dig

jag kan läsa dina tankar - vi är så lika och ändå olika

varför kan man ej älska den man borde

varför måsta jag såra en underbar man

varför älskar jag alltid dem som ej förtjänar min kärlek och ej dig?




Fri vers av byrålådan
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-27 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan