Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Sängen gapar tom

beslutet var mitt

Gjorde jag rätt ?

Längtan att bli fri var stor

varför kommer tomheten smygande till mig

vanors makt

inbyggda rutiner försvinner

nya vanor och rutiner måste ersätta

dig som jag just valt att lämna

tiden läker ej alla sår men tiden gör

att man glömmer

vad väntar nu runt hörnet ?

nästa gång är det min tur att bli förkrossad

ser mitt liv ut så framför mig

every other time

rata eller ratas




Fri vers av byrålådan
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-27 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan