Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör vi med vår värld!?


Domedagen klocka

Tuggmotstånd i en ihålig värld
Mörka skogar i kombination med ökenlandskap
Vilken värld vill vi leva?
Vems fråga ska besvaras?
Vems dröm bör besannas?

Vi vandrar i varandras skuggor
Med kluvna tungor talar vi
För att få ihop konturerna av en värld
Vi vill förstå

Ett mynt i en sparbössa
Lättar våra samveten för stunden
Ett samvete vi alltid kommer,
brottas med
En värld där handlingen är snabbare än tanken
Där behov går före förnuft

Lyssna när vi hör
Tala när vi förstår
(handla innan det är försent)
Handla när vi ser!






Fri vers av Alexander Jensen
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 01:18



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tänkvärda ord om en värld där så mycken dysterhet råder .....det är dags att handla, men många måste tänka likadant samtidigt .....
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen