Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningen





Så som regnets sång
över gräset
blir min själ och ande
berörda av Dina ord
i den anade gryningen

och som solen stiger
blodröd och varm
så stiger Din kärlek
och sluter mig i famnen
i dagens första timme.




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 254 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-28 07:09



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Varm morgon att vakna till.

Eva
2008-11-29

  rebecca d VIP
vackert, vackert...så öm och fin kärlek..från båda håll...
2008-11-28

  devilsangel
Du kan då konsten att beröra...dessa rader kunde likväl ha skrivits från mig till dig :)
2008-11-28

  friheten
Helt fanatsitkt skriven M
2008-11-28

    wildrosen
underbar och vacker poesi
2008-11-28

  anits VIP
Så underbart vackert
2008-11-28

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackra ord!
2008-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt fint.
Gud är trofast.
2008-11-28

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet, min vän.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius