Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu får det räcka med SORG, nu släpper jag den och går vidare ...

sorg är en process
inte ett tillstånd

det är så lätt
att fastna i sorgen

det är så lätt
att identifiera sig med den

det måste få ta tid
att släppa taget

den måste få läka ut

sen ....
som efter regnet
som efter feber
som efter huvudvärk

så släpper dess tag

om jag är villig
att släppa taget

....





Fri vers av Göran Byrén
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-09 09:52



Bookmark and Share


  ßluie VIP
insiktsfullt. svårt. rak och förmedlande. ett avtryck. tack.
2009-02-20

    Maria Malm
Gott. Insiktsfullt om att vara delaktig i en process.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén