Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all my love.

älskade du.

jag hoppas du förstår,
att jag älskat dig varje dag sedan vi skilldes åt.
jag hoppas att du vet;
jag har aldrig tvivlat på mina känslor för dig. Inte heller har jag tvivlat på dig.

Även om min tillvara har varit mörk, så har jag tack vare dig aldrig glömt att minnas ljuset.
du är mitt ljus.
Det kommer du alltid att vara, även då tiden är kort.

du vet, baby: Jag skulle korsa atlanten och sedan lära mig flyga för din skull. Ge dig allting pengar kunde köpa och rädda dig från allt ont.
för jag vill ha dig så mycket. Få älska dig föralltid, alla dagar.

Men, mitt lilla hjärta. Du som är all min kärlek.
Med allt det lovat, ser du inte att det är omöjligt? För även om mina avsikter är de renaste. Så har jag redan där orsakat dig skada.

Därför måste jag hålla mig borta. Hålla mig borta för att kunna hålla allt det jag lovat. För vi båda vet, att det du behöver räddas ifrån - det är mig.
För orsaken till att jag klarar av att älska dig så mycket, den är att jag enbart älskar dig. du däremot, som älskar så många, du hade aldrig klarat av det.
Jag hade dratt ner dig i mörkret. I ensamheten.
och även om så inte vore fallet, så skulle jag aldrig kunna begärna. Att du skulle älska mig för flera personer. Att du skulle kunna ge så mycket kärlek.




Fri vers av Jules.
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-28 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jules.