Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek.

Sedan 12 maj 2007 har jag tänkt på dej,
du har fått mitt hjärta att hoppa och slå,
men även fått det att svida och hjälplöst försvinna ner under ytan.
Fatta vilken makt du har.
Makt som inte borde tilldelas någon med händer av ondska,
hjärna av dumhet och oerfarenhet.
Kärlek är det finaste på jorden,
alltså är du finast på jorden,
för mej är kärlek du.
Minnen av lycka, hopp & sorg.
Tårar som rinner ut i sjöar, floder, hav.
Salta pölar bildas av svek.
Svek som en gång i tiden var hopp och tro.
Tro, hopp och kärlek.
Låt mej smeka ditt bloda hår, få hålla handen på din vackra mage och kyssa dina mjuka, röda läppar.
Låt mej få älska.
Låt mej få vara lycklig
Lycklig med dej.
Finna känslor som är oupptäckta, stigar som änu inte hittats.
Bli min, och jag står dej i evigt skulld.




Fri vers av fiischwer
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-11-28 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer