Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ska dansa , vi ska prata

Herr musik du gör mig glad i olika stunder

Herr musik du är mycker mer än bara musik

Du är kärlek och lycklighet och något helt obeskrivligt

När du släpper min hand och byter skiva

när du ger mig tid att tänka och leva

när olika låtar gör mig ledsen och olycklig

när du gör mig mer än lycklig och bara glad

det finns så många olika stunder med dig

och

jag älskar dig.




Fri vers av MrBeck
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-11-28 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBeck