Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar inte direkt om mitt barndomshem utan är ett symboliskt språk...


Mitt barndomshem

 

Förnimmelser, minnen...

huset på kullen.

Nedanför finns den lilla sjön,

vindpinat, säreget,

vilt och fritt.

Landskapet skapar

band mellan dåtid och nutid.

Levande i blodet,

vattnet forsar

förevigt inristat

i min själ,

alltid skapat

till mitt liv.

Ett ständigt

arbete att förändra,

att helas,

att färdas vidare.

Ändå alltid nära

som i går..

Det avskalade landskapet,

mitt barndomshem.

 

Klio




Fri vers av klio
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klio
klio