Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kan jag






Kanske kan jag

i de dunkla regionerna

mellan det jag vill
och det jag kan

hitta balansen

ögonmärket

se syftets vägvisare
belyst av självuppgivelsens lanternor




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-29 13:51



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärda rader att stanna till vid.
2008-11-29

    Ken Cassel
Så du får till det Michaela
Själv så blir jag alldeles snurrig på ett skönt sätt
Får mig en riktig tankeställare
Vad är det som hon menar

Kramar!!!
2008-11-29

  korpfjäder
att vilja det man kan och att kunna det man vill - balansen och glädjen. Och att i det ge upp bilden för verkligheten. Tycker mycket om det du formulerar!
2008-11-29

  Eva Langrath VIP
Vacker.

Eva
2008-11-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det, ge upp
egna tankar när
man är ute och
vankar, så man hör
om nån på dörren
bankar! Du har helt
rätt på alla sätt,
sätter både på oss
och tänkeriet god sprätt!
*********************
****Du är fenomenal****
************************
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius