Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammiga solglasögon

 

 

partiklar från ett liv

 

hudrester från en osalig kropp
som vinddriven pudersnö

mot blekmålad list

samlas kvalster

 

likt en tunn hinna över utestängt dagsljus

så många oräkneliga hjärtslag
allaredan passerade

 

som oanvända solglasögon

 

 

när solen
har abdikerat

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-08 19:22



Bookmark and Share


  Skäl till själ
"hudrester från en osalig kropp
som vinddriven pudersnö"


jag får gåshud!
så fantastiskt bra
2009-02-10

  Lena Renman
Den här är så bra nattrns viol. Stämningen symboliken och möjligheten för mig som läser att välja innehåll fast innehållet ändå är klart. Vackra ordval
Applåder
lena
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol