Den här är till dig Emilia.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här är till dig Emilia.




När jag är tung och du är lätt

 

 

...

Din blick mot mig är direkt electricitet.
..............-När jag är tung som
..S               
....................................................t        
..................................................t...        
...............................................ä........    
.........och du är nästan helt
.L 
........................................
.....................................
.................................
....Du rör vid mig på 10 000-tals sätt


M..........N.........P..........L...........R...........R
.......a..........i..........u..........e............a

.............mig som Radioaktivitet.

...............Visst gör du ordet

........................perfekt
 


         

 

 

 

 

 




Fri vers av john ekström
Läst 663 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-19 21:35



Bookmark and Share


  ellenheiman
ja, ja, ja!
mer, mer, mer!
2011-10-08

  Veronic@
Super häftigt skrivet, och otroligt fint som många av dina texter!
2011-03-01

  ulli
helt underbar
2010-08-04

    sårosa
cool, tycker om formatet ..
2009-11-15

  aol
snygt virkat
2009-11-08

  Trubbel
Hej!
Vilken finurlig liten dikt! Gillar verkligen hur du leker med dispositionen, särskilt Sten som faller neråt och Lätt som svävar uppåt. Snyggt :)
Inte bara innehåll utan även form kan ha stor betydelse!
Jag gillar rubriken också, den är väldigt talande i sig.
/Malin
2009-10-23

    tehdog
Tycker om experimentet. Speciellt snedskrivningen, riktigt läcker. Att göra ordet perfekt är också et tungt vägande konstaterande.
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

john ekström
john ekström