Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du mig alls L.S ?

Nej
inga fler hypoteser
hopplöshet
eller andra relaterade
svagheter
gällande dina sammetsögon
bara komma över
och ta sig vidare
för Linda i Stockholm
vann drömmen
medan jag stängde dörren
tog tåget
och försvann




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 17:28



Bookmark and Share


  "Dempa"
En text som skapar mystik och nyfikenhet.

Applåder!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira