Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landstingsfiffel


Östergötlands landsting köper
Produkter av närstående till beställaren
T o m där man själv sitter i styrelsen

Sånt kallas väl jäv
Och är olagligt
I andra sammanhang

Sånt ska man inte ens behöva undersöka
De ska man uppge självmant då det är
Så uppenbart….

Vilken värld av hycklare vi lever i…

(säkert är inte Östergötland det enda länet
med dessa problem)




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 12:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det borde ju gå att sätta dit dem...
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO