Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det väntar också på Dig






Jag satt vid havet

tittade mot horisonten

och

tänkte på min älskade döda far


Plötsligt

såg jag hans vackra ansikte

framför mig


såg jag hans vackra ögonen

framför mig


Han sa:

Var inte ledsen

mitt älskade barn,

en annan bättre värld

väntar på alla

Det väntar också på Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-11-30 21:32



Bookmark and Share


  Fånga dagen
vackert skrivet
mycket vackert foto
mvh ak
2008-12-06

  Michaela Dutius
Ja det finns en bättre värld- en dag är vi alla där....underbart vackert...men du...än ett tag får himlen vänta
2008-12-04

  Jonas Lindmark
låter hoppfullt,

men man undrar ju lite:
i hur många generationer
ska människan behöva
vänta på den där nya världen..? ;D
2008-12-04

  Hildegun Relefors
Tror jag också, trösterikt!
2008-12-03

    nima
Vackert och starkt.
Nima.
2008-12-01

  * Ammi *
underbar händelse som jag oxå önskar få vara med om
applåd !
2008-12-01

  Ewa Åkerlind
Vackert
Sant
Tröstande
2008-11-30

  anits VIP
Vackert skrivna rader
2008-11-30

  -Ulla Tilemo- VIP
Sådana tankar kan ibland kännas som tröst för den förlust man tvingas leva med. Fint och vackert poetat...!
2008-11-30

  Eva Langrath VIP
Vacker text, gott att veta.

Eva
2008-11-30

    Al Lanzon
Vad fint. Som i en vacker dröm!
2008-11-30

    ej medlem längre
En hoppfull och vacker text..
2008-11-30

  friheten
Vackra rader, behövs såna tankar
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP