Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit vingarna landar

sorgefågeln sjunger

stillheten över havet

friden är oändligheten

vinterkylan tränger in

lämnar plats åt inre väsen

förlorade tårar faller

sorgefågeln flyger

vingslag efter vingslag

bortom oändligheten

friden viskar .....

intill vågornas sång

ett nytt hemland




Fri vers av Lindizz
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-01 11:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvliga ord.
2008-12-04

  Sladjana Zubcevic
"friden viskar .....

intill vågornas sång

ett nytt hemland "
Underbart skrivet, min vän.
2008-12-01

    tramp
Väldigt mjukt och fint skrivet med nya ljusa horisonter i sikte. Dit sorgefågelns vingar bär !
2008-12-01

  mare VIP
Mycket fin !!
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz