Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som blomman mot solen


som blomman
mot solens
värma och ljus

öppnar jag mig
mot dig

som blomkalken
gryningens dagg

gömmer jag
dina välsignelser

i stillhet




Fri vers av rebecca d
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-01 12:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så gör även jag genom Dina ord.
Bokmärke.
2008-12-06

    SEMPER MEA
Berör!
2008-12-06

    Bodil Sandberg
Ja som eagelmountains sa här nedan..så finns det ett oerhört vackert djup i den här..ja underbart ditte!!!
2008-12-04

  Eaglemountains VIP
Så djup, så vacker, så känslofylld av närhet, så berörande ......
2008-12-02

  Michaela Dutius
Mycket mycket berörande och vacker
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d