Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men egentligen så är jag inte okej

jag skulle vilja säga att allt är bra
att allt är precis som det borde och ska...
men egentligen så är jag inte okej!

sitter här i mörkret och orkar inte röra på mig
borde kanske tända lampan
men ljuset bara bländar ändå

filmerna som jag ägnat några timmar åt är slut
och jag kan inte leva i deras verklighet längre
sitter ju fortfarande fast med min

och jag borde kliva in i duschen och göra mig i ordning
fast jag helst av allt skulle vilja bada
men lusten att bara försvinna under vattenytan är så stor
så att det nog är vettigast att bara ha rinnande vatten på kroppen
får ju hoppas att dom onda tankarna försvinner ner i avloppet tillsammans med tvålen




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-01 14:58



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Är det faktiskt så att du hittat den tvålen som tar bort onda tankar så vill jag genast veta vilken det är=)!! Mycket bra och igenkännande skrivet om det där förlamningstillståndet man befinner sig i någon gång nu och då.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel