Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte

Ett möte


Hej kära vännen vem är du
Jag är den du vill att jag ska vara
Ge mig ditt namn här och nu
Undviker vänligt att svara

Jag är den du skapar i denna minut
För det sitter i betraktarens öga
Det finns ingen sanning ändå till slut
Marknadsföring av mig hjälper föga

Kan du kanske berätta vad du gör
En fras från det sociala spelet
Spelar ingen roll du ändå inte hör
Kanske det som är det stora felet

Andra benämner oss på allehanda sätt
Bedömning vi gör av varandra
Ingen kan säga fel eller rätt
Men vi är duktiga på att klandra

Roller behöver till marken falla
För att se det unika i var och en på jorden
Ingen ska någon annan elakheter kalla
Vi vet att krig skapas genom orden

Drömmer om en värld där alla får vara
Precis som de vill utan att hamna utanför
Roller och titlar kan för min del få fara
Till jorden där de sedan stilla dör




Fri vers av duvan59
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-12-01 17:16



Bookmark and Share


  PPQ
jag tycker dina senaste alster har hållit en högre nivå än vad de första hade.... riktigt bra...
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59