Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24.00

Vi är ett drama på x delar som sänds under bästa sändningstid;

Live just nu. Hela tiden.

Inget skådespel.

Allt är äkta.

Glädje, sorg, skratt, gråt,

kött, blod

Du och jag

Fortsättning följer…




Fri vers av aberatio
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio