Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av X-Ray Spex's Oh bondage up yours! Tack du sömnlösa natt!


Men hela handen bestämmer

Sug min kuk!
Get down on you knees
Bend over, bitch

Ditt liv är repliker ur en porrfilm
efter 12 på Anal +
våldtar bästa sändningstid
för den

sömnlösa


Dansa på min underläpp
så blir jag din slav varje gång

Köp mig
Använd mig
Kasta mig
Jag är din slav varje gång

Aldrig mer!
Aldrig mer dansar jag din natt i lågor

Långfingret duger
Lillfingret suger
Men hela handen bestämmer

Lev dig in i rollen som Jag
Sug Min kuk nu, slyna
Get down and boogie och jag lovar
att du kommer gå gråtande hem till soptunnan




Fri vers av Slagord
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-02 03:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En av de bästa låtarna av ett av de bästa banden någonsin!

Ett gott val.

http://www.myspace.com/xrayspexofficial

"Get down and boogie" får genast en ny innebörd...

"Play that punky music, white girl..."

2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord