Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alright?


haverar


vad är meningen att jag ska känna
när snön redan har domnat bort
jag var millimeter från extas
och du en simpel lyckosökare

lungorna har stängt all koldioxid ute
mitt inre vilar i graven nu
även fast världen ser mina fotsteg
är jag inte här

griper tag i illusioner för att
hålla mig vaken i fantasin
all änglavakt är redan upptagen
och isen tunnare än vinterns första lager

pupillen dimmar

och jag är gömd i dig







Övriga genrer av camillala
Läst 505 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-02 15:13



Bookmark and Share


    sleepwalking
Detta är sannerligen riktig poesi
2008-12-05

    Stormöga
FAN vad bra denna var! tycker om "när snön redan har domnat bort" extra mycket...den är vacker!
2008-12-02

  inutimonster
"och jag är gömd i dig" shit vad jag önskar jag kom på det!
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala