Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv i förhärligande

 

En sådan här dag
har jag svårt att höra dig
huvudet värker
av för många intryck

Stannar upp en stund
vet att jag förlorat
allt det där
som var meningen

Önskar då
att du sökte mig
Önskar att tiden stannat en stund

Men jag ser på klockan
och förväntar mig
att den ska gå fortare
så att tiden ska ta slut

Hur kom det sig
att tiden blev fattig
den som varit så rik

Försökte jag igen
leva den själv
i förhärligande?

Leva den genom att
gömma dig

 

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-02 19:14



Bookmark and Share


  korpfjäder
Låter som en vettig slutsats
tycker om ärligheten i den här - att våga ställa sig frågorna.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*