Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oändliga kärlekens makt



jag minns

mörka fjättrade år

änglar utan vingar
försvann

för den oändliga kärleken


då alla bojor
sprängdes till
seger





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-03 09:32



Bookmark and Share


  devilsangel
Precis så! Kärleken är starkare än allt...så vackert!
2008-12-04

  anits VIP
underbart vackert och tänkvärt
2008-12-03

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert!
2008-12-03

  Bibbi VIP
Halleluja blir min enda kommentar!
Bokmärke.
2008-12-03

    wildrosen
vackert.....
2008-12-03

  Ann-christin
Vackert skrivet :-)
2008-12-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
När den slår till
sin drill då känner
man fullt vad den vill!
Verkligen fin formulerat
***Michaela* Dutius!***
orden klingar får vingar!
**********************
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius