Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vardag i poetens tecken

Kärlekstext är för mig numer frånvarande


Månen lyser sannerligen
med sin frånvaro

Himlen kan icke förtälja annat
än mörker

O mitt hjärta vilar

i väntan
på nåt

annat...




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-03 13:30



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-12-04

  Lena Krantz VIP
Preciiis, snart vill väl t o m jag ha snö....i alla fall som omväxling mot gråmörkret..

;o)
2008-12-03

  Carola Zettergren
En riktig goding det här!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP