Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fosterland

Du vackra, du svala
Du ljuva, du underbara

Mitt hjärta för dig slår
Och vid dig jag alltid står

Du smutskastad blivit
och ur all din moral klivit

Men mitt hopp är ej dött
Tvärtom på nytt fött

Du vackra, du svala
Du ljuva, du underbara

Jag hoppas du blir som du var
Så ren, skön och klar

Om inneboende rensar sitt sinne
Så kommer de förstå att tiden är inne

Stå upp, tala
Politikerna sin idioti kan spara

Du ljuva, du svala
Du vackra, du underbara

Bränt av feghet, står på knä
På grund av smutsiga fä

Men ur askan du skall resa dig , du underbara
Det är det enda självklara

Mitt fosterland...




Övriga genrer av Grief
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-12-03 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief