Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterfigurer

Okey då, tomtar är mysigt finurliga; jättejuliga, hohoho, bjällerklang så det ekar i öronen. Lucia är stämningsfull så vacker och skönsjungande med ljusglitter i ögonen likt de där välsignade änglarna som trängs överallt tillsammans med kalle Anka och  hysteriska ekorrar... Men den snällaste, barnsligaste, dessutom den mest miljövänliga,  väntar på dig; att du ska släppa loss din vinterfantasi i kramig nederbörd; Runda goda gubben snö!

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-03 19:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Idag när jag var i Sunne blev jag mäkta imponerad för nån hade byggt en snökvinna..en naken tjej..formad på en bänk..där satt hon..vit och superb..jag fotade och ska försöka ta mig för och sätta in i mitt album här..

taaaaaack för härliga rader om gubben snööö..den runda goa!!!
2008-12-04

  RogerIvan
Julen har ju tveklöst förvandlats till köpmännens högtid där vi uppmanas att köpa många presenter för att bevisa att vi är snälla och goda människor. Känns som det enda riktiga är tex en snögubbe som en riktig människa rullat ihop och fulländat med en morot till näsa. På riktigt liksom.
2008-12-04

  * Ammi *
Härligt text!
2008-12-04

  noname_realmind
Men visst... bara snön kommer så, så ska jag ut och rulla fina snögubbar på gräsmattan utanför, hå hå... he he... :))

För övrigt har jag fått nog för åratal sedan, av allt från bjälllerklang och sankta luciferia till kalle med flera hysteriska figurer... *S*
2008-12-03

    Melona
Lazze

nu handlar inte den här texten om dig alls, men jag förstår, ibland är det svårt att låta bli...

Jag längtar efter snögubbarna med...

Tack för en söt dikt.
2008-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar julen.
Jag hatar snö.
Jag hatar vintern.
Disney var rasist.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren