Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna lyckan igen

Löven föll från träden
Snö täcker marken nu
och jag är kall

Du stal mig
Du stal min tid
Du stal min ork

Men framför allt
Du stal min lycka

Jag hittar mig
Jag tar mig tid
Jag ger mig styrka

Men du
Ge mig lyckan tillbaka
Den är svår att finna




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-03 19:28



Bookmark and Share


    Lindizz
En text som griper tag, att finna lyckan i livet är svårt, men en dag lever lyckans ljus upp igen. Mycket fint skrivet.
2008-12-04

  Lejonhjärtas poesi
Lyckan i livet den kommer du att finna igen!
2008-12-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Å mina tårar rinner när jag kommer till slutet av texten.....
Ja, GE MIG LIVET ÅTER skulle jag vilja skrika.
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen