Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakar stilla i natten


Vakar stilla i natten

väntar

och ser natten komma

snön faller i stora vita flingor

Där
i den mörka natten
bor jag i Guds ljus

Han vakar med mig

och jag är ett
med allt




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-04 08:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert, Han håller sin
hand över dig
2008-12-09

  Bibbi VIP
"Där i den mörka natten
bor jag i Guds ljus"
Detta skulle jag vilja kalla förtröstan.
2008-12-07

  Johan Bergstjärna VIP
MummaOrd För Själen, nu ska jag också umgås med Gud lite på nattkröken : )
2008-12-07

  devilsangel
Vilken trygghet det måste vara att känna så...fina rader...kram
2008-12-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
En hand, som håller i
och över, så gott den
söver och finns när
man den behöver!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius