Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gillar att

 

Hon gillar att läsa

så jag ska skriva en bok åt henne.

Hon gillar att dansa

så jag bygga ett danspalats åt henne.

 

Hon gillar att gå i skogen

så jag ska ge henne en skog.

Hon gillar att gosas med djur

så jag ska skaffa henne ett zoo.

 

Hon gillar att klottra på murar

så jag ska köpa kinesiska muren åt henne.

Hon gillar att sitta o titta på månen sken

så jag ska hämta månen åt henne

 

Oj så mycket enklare det vore

om hon gillade mig.

;)




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-04 11:24



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Det var mycket fin kärlek!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf